dimarts, 28 d’abril del 2015

CICLES




Us presento l'audiovisual en el que he participat escrivint les paraules que aquestes imatges i aquesta música em feien sentir.
Les excel·lents  imatges han estat filmades i elaborades per Pei Iborra, amb la col·laboració de Laura Puertas. La exquisida música ha estat íntegrament composada per Pere Pèries en exclusiva per aquest muntatge. I jo he estat orgullosa i contenta de deixar també els meus mots en aquest bonic regal.
 
Ha estat presentat al 3r. Concurs d'Audiovisuals Miquel Obiols de Roda de Ter/Les Masies de Roda. I el dissabte 25 d'abril va ser el lliurament de premis.
"Cicles" ha guanyat dos dels tres premis possibles.
En concret ha estat guardonat amb el Primer Premi Local i amb el Premi del Públic.
 
"Cicles" vol representar tot allò que ens fa viure, que ens fa moure, que ens fa ser-hi, que ens pot fer aixecar el vol o que ens fa ser conscients del pas del temps.
Si us deixeu envoltar per la música, veureu com les imatges i les frases escrites juguen amb les notes musicals, i possiblement, us descobrireu amb un dolç somriure als llavis.
 
Voldria que us possessiu còmodes, que tinguéssiu ganes de veure'l, d'escoltar-lo, de llegir-lo, de viure'l...com hem fet nosaltres. 
I gaudíssiu, que gaudíssiu molt, tant com també ho hem fet nosaltres.
Després...ja em direu.


 

4 comentaris:

  1. Molt bonic documental, la vida és cicle, però amb una transició en què passarem sense ni tan sols adonar-nos-en, en una transició miraculosa.

    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Vicent, celebro que t'hagi agradat. És cert el que dius, per això hi ha que viure cada moment d'aquest cicle. Una abraçada.

      Elimina
  2. Sí Cristina, moltes vegades ho hem parlat tu i jo que tot, i la vida en sí mateixa, és cíclic. M'ha agradat molt l'audiovisual i a més les imatges no em són gens desconegudes i pertanyen a vivències personals.
    Així mateix, no puc deixar de pensar en Nepal, com un cicle s'ha acabat i en comença un altre, de manera molt dura per a molta gent i la vida allà ha de tornar amb molta força i ajuda.
    Enhorabona
    Rosa

    ResponElimina
  3. Sí Cristina, moltes vegades ho hem parlat tu i jo que tot, i la vida en sí mateixa, és cíclic. M'ha agradat molt l'audiovisual i a més les imatges no em són gens desconegudes i pertanyen a vivències personals.
    Així mateix, no puc deixar de pensar en Nepal, com un cicle s'ha acabat i en comença un altre, de manera molt dura per a molta gent i la vida allà ha de tornar amb molta força i ajuda.
    Enhorabona
    Rosa

    ResponElimina